Del 3

Detta här hänt :

Det var först så jag kände hur ont det gjorde. Hela kinden pulserade och tårarna började rinna nerför kinderna. De salta tårarna sved i de öppna såren på kinden. men hur kunde det blivit sår av ett slag?
Jag gick försiktigt upp till badrummet för att kolla mina sår. Det var tre sår, var utav ett rätt djupt sår. Jag blötte en bommulstuss och baddade det försiktigt över såren. Sedan satte jag på ett par plåstren.
Jag vågade inte gå in till sovrummet ifall Charlie skulle bryta ut sin ilska igen, utan jag lade mig på soffan med en filt över min kropp.
Och så grät jag mig själv till sömns...

Del 3 :

Klockan var runt 9.00 när Charlie väckte mig. Jag var livrädd ifall han skulle slå mig igen. Men han satte sig vid min fotända och sa :

- Du, förlåt för vad som hände igår. Jag drack nog lite för mycket. Det var inte meningen att slå dig, sa han och flyttade sig närmare mig. Är de lugnt?
-Jadå, det är lugnt.., sa jag.
- Men herre min gud, är det där efter mig? sa Charlie förvånat och pekade på min omplåstrade kind. Jag satte handen för mina plåster.
-Ja..det blev tre små sår, inget att oroa dig över, sa jag snabbt, fast egentligen så gjorde såren jätte ont och min kind bultade.
- Är det säkert? Får jag se? sa Charlie och lossade försiktigt ett av plåstrena. Men oj! Det är ju rätt djupa sår! sa Charlie och skuldkänslorna vällde över honom.
- Nej då, de läker ihop om några dagar, oroa dig inte, sa jag. Sedan reste jag mig upp och gick in till köket och började duka fram frukost på vårat lilla runda bord som stod bredvid fönstret. Jag satte på kaffet och satte mig ner på en av stolarna. Det var bara så mysigt att lyssna till det puttrande kaffet.
 
Charlie kom in i rummet, han hade en vit urtvättad gammal t-shirt och ett par jeans som han fick av mig för ett par månader sen. Han strök igenom hans bruna, korta, lockiga hår så som bara han kan och satte sig ner  på stolen mittemot mig. Han började bre en macka.
- Hur var kvällen igår då? sa jag plötsligt och tittade ner i bordet. Charlie tittade upp på mig.
- Jo den var väl bra, vi hade verkligen kul. Men som sagt så drck jag nog för mycket, sa han. Och det syntes att han skämdes.
- Drack de andra lika mycket eller? sa jag.
- Nja, nästan iallafall.

Vill ni ha en del 4 ?


Kommentarer
Postat av: Vendela Klangö

sv: dte är bara bra hos dig då?<3

2010-10-03 @ 14:19:26
URL: http://vedlas.blogg.se/
Postat av: Majsan G

jajajajajajajajajajajajajajaja!!!!!!!!!!!!

2010-10-03 @ 15:06:22
URL: http://majsanthebest.blogg.se/
Postat av: Vendela Klangö

sv: haha. nej i söra du då?

2010-10-03 @ 15:09:18
URL: http://vedlas.blogg.se/
Postat av: Vendela Klangö

sv: okej<3

2010-10-03 @ 17:01:45
URL: http://vedlas.blogg.se/
Postat av: Denice<3

svar: ja jag känner henne:) Bra blogg!

2010-10-03 @ 17:07:12
URL: http://denicehedstrom.blogg.se/
Postat av: denice<3

svar: haha fick iden från dig;) Faan va coolt att ni kännt varandra sen ni adopterades det är ju nice;)<33 Hur mår du idag då?:)

2010-10-04 @ 17:40:26
URL: http://denicehedstrom.blogg.se/
Postat av: Hanna<3

jaa<3

2010-10-06 @ 15:28:06
URL: http://ttiepsyrran.blogg.se/
Postat av: alvapalva :D

jaaaa, del 4 ;) <3

2010-10-09 @ 12:39:33
URL: http://alvaawilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
ska jag komma ihåg dej?

msn/mejl: (visas inte)

Din blogg:

Just write:

Trackback
RSS 2.0