bilder!

Dåligt med bilder här tkr jag, här kmr ett par iaf :D

 


Del 5

Detta har hänt :
- Du ska inte tala om för mig om jag ska sluta dricka eller inte! Lägg dig inte i! sa han och tog vinflaskan och slog i mitt bakhuvud. Jag föll ner på golvet - medvetslös.

Del 5 :

Jag vaknar upp i ett rum med kalla beiga väggar. Det kommer gult ljus från en ful 80-talslampa. Vart var jag?
- Kolla, hon vaknar! sa en bekant röst. Det kändes som när jag var liten igen, den rösten. Hur mår du, älskling? jag kollade upp & det var min mamma.
- Vad har hänt? frågade jag förvånat. Mamma tittade besvärat ner i golvet. Jo...du blev slagen i bakhuvudet av Charlie.., sa mamma.
- Va? Nej, det skulle inte vara likt honom! sa jag. Men just då så kom jag på vad som hade hänt kvällen innan, hur han hade tagit sin knytnäve mot min kind. Hur smärtan hade spritt sig och hur han sedan hade bett om ursäkt. Och bjudit ut mig till La Romance! Det var kanske då det hände!
- Du behöver inte oroa dig, vi finns alla här för dig just nu. Läkarna säger att du kanske kommer behöva stanna här någon natt till, sen kan du fortsätta läkarprocessen hemma, sa mamma och klappade mig på pannan - Sådär som bara mammor kan göra.
- Hem till Charlie? frågade jag.
- Nej, du kan bo hemma hos mig & pappa ett tag om du vill? erbjöd mamma snällt.
- Nej, jag måste ta mig igenom det, annars kommer det bara fortsätta och vårat förhållande kommer aldrig komma framåt. Jag måste hem till Charlie & mig igen, han är ju snäll, jag vet ju det! sa jag.
- Men vad gör du om det händer igen? Och ingen annan är hemma, han kan slå ihjäl dig där hemma! sa mamma och tog bort sin hand.
- Nej, jag måste hem och Prata med honom! Jag måste göra det nu! skrek jag och slet bort alla sladdar som var kopplade från mig till alla olika sorters maskiner av olika slag. Och sedan sprang jag ifrån det kalla rummet med beiga väggar & 80-talslampa..


DEL 6 ?


ska försöka klämma in del 5 imorgon


FÖRLÅT ALLIHOPA, det blev ingen del 5 idag, ska försöka klämma in den imorgon om jag hinner, Späckat schema, håll ut!

några dåliga foton - det var så kallt

Jag frös ihjäl där ute, så det blev knappast nån världssuccé, men hoppas på bättre imorgon.


Fick inte fram nåra fler, men ni får förvänta er mer imorgon :)fin va?


haha, men imorgon så ska jag försöka ta mig tiden att springa ut i hösttrusket och ta massa härliga bilder på hösten. Det ser ni fram emot va? Hope so, då hörs vi då!

please put a cross on yes


Söt bild va?  Hiss / Diss?

Del 4 nu då!

Det här har hänt :

Charlie kom in i rummet, han hade en vit urtvättad gammal t-shirt och ett par jeans som han fick av mig för ett par månader sen. Han strök igenom hans bruna, korta, lockiga hår så som bara han kan och satte sig ner  på stolen mittemot mig. Han började bre en macka.
- Hur var kvällen igår då? sa jag plötsligt och tittade ner i bordet. Charlie tittade upp på mig.
- Jo den var väl bra, vi hade verkligen kul. Men som sagt så drack jag nog för mycket, sa han. Och det syntes att han skämdes.
- Drack de andra lika mycket eller? sa jag.
- Nja, nästan iallafall.

Del 4 :

- Jaha..och vad betyder det? frågade jag.

- Nej men de tog väl några vinare, medans jag tog massa. Men dem var också fulla, det var inte bara jag, jag lovar, sa han och tog en tugga av sin macka.

- Nej okej, jag tror dig, sa jag.

- Hörru...Jag har tänkt lite, ska vi ta en romantisk kväll på La Romance ikväll? Bara du & jag, en liten förlåtelsemiddag? sa Charlie och tog sin hand på min.

- Ja, vad trevligt! Om du ringer och bokar bord nu så häller jag upp kaffet? sa jag glatt. Vad gulligt av honom att bjuda på middag. Det var verkligen länge sedan vi hade en kväll tillsammans för oss själva, det var alltid jobb eller något annat ivägen.
 Charlie gick mot telefonen och satte sig i sovrummet för att beställa bord. Jag hällde upp kaffet som jag hade sagt. Hällde i varsin tesked med socker i och lite mjölk. Sedan satte jag mig ner på min plats och hällde upp lite flingor i skålen framför mig. Kalaspuffar, dem var så sockriga och goda. De fick mig att minnas min barndom, alla gånger man sprang runt och skrapade upp knäna.

- Så nu har jag bokat bord till klockan 18.00, blir det bra? frågade Charlie och tog Kalaspuffarna och hällde upp till sig själv.
- Ja det blir perfekt, sa jag. Så ät vi våran frukost i lugn och ro.

Dagen flöt på som vanligt och ingen av oss nämnde gårdagen utan allt var som vanligt. Innan vi visste ordet av det så var klockan 18.00. Jag hade på mig en röd, tight, uringad klänning som slutade vi hälften av låren. Mitt hår var vågigt och jag lät det hänga ner över mina axlar. Charlie hade en vit skjorta, rödrandig slips och en beige kavaj över det. Och matchande byxor och sina svarta finskor.
 Vi gick tillsammans till La Romance, eftersom det låg relativt nära våran lägenhet. Väl framme beställde Charlie kyckling med ris, själv tog jag en salladsmeny.
- Ursäkta! Kan vi få beställa vin också? sa Charlie till kyparen just när han var påväg in mot köket. Självklart fick han till svar. När maten väl kom så drack Charlie mer Vin än vad han åt av sin kyckling. Han drack och drack. Han hade druckit tre glas medans jag fortfarande var på mitt första glas. Han beställde in ännu en flaska, och en till, och en till.
- Charlie, du kanske ska ta det lite lugnt med vinet, så att det inte blir som förra gången menar jag, sa jag försiktigt.
Dish! Bitchklapp på min högra kind.
- Du ska inte tala om för mig om jag ska sluta dricka eller inte! Lägg dig inte i! sa han och tog vinflaskan och slog i mitt bakhuvud. Jag föll ner på golvet - medvetslös.

Del 5?


länkarna


På dessa tangenter och några till har jag skrivit länkarna från gårdagens fråga -

http://aalmiish.bloggplatsen.se/
http://carolinmellqvist.blogg.se/
http://majsanthebest.blogg.se

Puss på er! Säg till om jag glömde nån, det var ju inte så många som svarade så jag pallade inte gå och kolla kommentarer igen ^-^


Dagens fråga - alla som svarar får länk!Jag personligen tycker att ljus nu när det börjar bli kallare är jätte mysigt, håller ni med mig?


kärlek


länkarna


http://sandinn.blogg.se
http://moahedmans.blogg.se
http://denicehedstrom.blogg.se
http://barbielove.blogg.se
http://lawebba.blogg.se
http://malouhedlins.blogg.se/

Tack för er kommentar, det uppskattas! Det inspirerar mig / linnea

Del 3

Detta här hänt :

Det var först så jag kände hur ont det gjorde. Hela kinden pulserade och tårarna började rinna nerför kinderna. De salta tårarna sved i de öppna såren på kinden. men hur kunde det blivit sår av ett slag?
Jag gick försiktigt upp till badrummet för att kolla mina sår. Det var tre sår, var utav ett rätt djupt sår. Jag blötte en bommulstuss och baddade det försiktigt över såren. Sedan satte jag på ett par plåstren.
Jag vågade inte gå in till sovrummet ifall Charlie skulle bryta ut sin ilska igen, utan jag lade mig på soffan med en filt över min kropp.
Och så grät jag mig själv till sömns...

Del 3 :

Klockan var runt 9.00 när Charlie väckte mig. Jag var livrädd ifall han skulle slå mig igen. Men han satte sig vid min fotända och sa :

- Du, förlåt för vad som hände igår. Jag drack nog lite för mycket. Det var inte meningen att slå dig, sa han och flyttade sig närmare mig. Är de lugnt?
-Jadå, det är lugnt.., sa jag.
- Men herre min gud, är det där efter mig? sa Charlie förvånat och pekade på min omplåstrade kind. Jag satte handen för mina plåster.
-Ja..det blev tre små sår, inget att oroa dig över, sa jag snabbt, fast egentligen så gjorde såren jätte ont och min kind bultade.
- Är det säkert? Får jag se? sa Charlie och lossade försiktigt ett av plåstrena. Men oj! Det är ju rätt djupa sår! sa Charlie och skuldkänslorna vällde över honom.
- Nej då, de läker ihop om några dagar, oroa dig inte, sa jag. Sedan reste jag mig upp och gick in till köket och började duka fram frukost på vårat lilla runda bord som stod bredvid fönstret. Jag satte på kaffet och satte mig ner på en av stolarna. Det var bara så mysigt att lyssna till det puttrande kaffet.
 
Charlie kom in i rummet, han hade en vit urtvättad gammal t-shirt och ett par jeans som han fick av mig för ett par månader sen. Han strök igenom hans bruna, korta, lockiga hår så som bara han kan och satte sig ner  på stolen mittemot mig. Han började bre en macka.
- Hur var kvällen igår då? sa jag plötsligt och tittade ner i bordet. Charlie tittade upp på mig.
- Jo den var väl bra, vi hade verkligen kul. Men som sagt så drck jag nog för mycket, sa han. Och det syntes att han skämdes.
- Drack de andra lika mycket eller? sa jag.
- Nja, nästan iallafall.

Vill ni ha en del 4 ?


dagens fråga - alla som svarar får länk!


Vad är kärlek för dig? Kommentera ditt svar så får du länk!

del 3 idaaaaaaaaaaaaag!


Då hörs vi senare!

-
bloggpause över!

Halloj! Nu är jag igång med mina bilder igen! Det gillar vi :) Men det blir inte överrumplad updatering utan max nåt inlägg om dagen, vi får se vad som hinns med. Ska försöka klämma in DEL TRE inom kort också! Vi säger så så hörs vi senare!


RSS 2.0